Gratis digitalabonnement i uke 44 - et testprosjekt som tilbys i den videregående skolen

MBL/Avis i skolen har fått positiv respons fra flere aviser som for første gang vil innlemme plussabonnement i avisuke 44 til den videregående skolen. Både Jærbladet, Harstad Tidende, Trønderbladet, Bergens Tidende, Bladet Vesterålen og  Saltenposten er med. 

Dersom du er lærer på en skole i disse avisenes nedslagsfelt er du hjertelig velkommen til å bestille ei ukes gratis abonnement med start mandag 27. oktober. Bestillingsfrist er i løpet av mandag 20. oktober.

Løsningene vil variere som feks "gjesteabonnement" tilsvarende det som tilbys hotellgjester og tilbud om Buy&Read. I år vil Avis i skolens undervisningstilbud for videregående skole følge det nye opplegget fra presseorganisajonenes Kampanje for journalistikken som tilbyr undervisningspakker via ndla. Neste år kommer Avis i skolen med nytt undervisningsopplegg i forbindelse med Kommunestyre- og fylkestingsvalget. 

Bestillingsinformasjon:

For skoler i Trønderbladets nedslagsfelt, send mail til abonnement@tronderbladet.no og du vil få veiledning videre slik at dere får tilgang til e-avis gratis i avisuka.

For skoler som sogner til Harstad Tidende: Send mail til abonnement@ht.no og du vil få veiledning slik at dere får fri tilgang i avisuke 44

For skoler som sogner til Saltenposten: Send mail til monica.pettersen@saltenposten.no (Her kan det også være mulighet for å få papiravis i avisuka)

For skoler som sogner til Bladet Vesterålen: Send mail til solveig.ludvigsen@blv.no Her blir det en løsning med Buy & Read.

For skoler som sogner til Jærbladet: Send mail til: kenneth@jbl.no (serviceleiar Kenneth Ueland, Mobil: 47638173 Tlf: 51779900)

For skoler som sogner til Bergens Tidende: Avis i skolen i Hordaland tar imot din bestilling: på eget skjema og deretter vil BTs kundesenter opprette kontakt.

Flere aviser har lovet å bli med på tilsvarende opplegg neste år dersom testprosjektet blir vellykket for skole og avishus.

Om du har spørsmål rundt dette er du velkommen til å kontakte prosjektleder Veslemøy Rysstad,tlf 92 29 90 97, vr@mediebedriftene.no