25. august er det endelig klart for prisfest

Publisert

Om litt over to uker er det endelig klart for utdeling av Årets Mediepriser. Per nå er det kun lov å ha 100 mennesker i lokalet på Vulkan Arena. -Vi jobber nå med å fordele billetter blant de nominerte. Vi skulle selvsagt ønske at vi kunne samle alle som ønsket å delta, men foreløpig har vi altså kun 100 plasser. Vi håper å kunne åpne for flere når dagen nærmer seg, sier programleder og juryleder Trine Ohrberg.

Prisene deles ut onsdag 25. august på Vulkan Arena i Oslo. Også i år vil prisutdelingen produseres som en TV-sending og sendes på nett. Over 570 bidrag har blitt juryert av tre juryer, og jurylederen er imponert. -Jeg blir alltid imponert over bidragene vi får inn til konkurransen, men akkurat i år er jeg faktisk litt tom for ord. For hva norske redaksjoner har klart å levere fra hjemmekontor, og ute i felt midt under en pandemi – det er rett og slett ikke til å tro. Nivået på journalistikken og produktutvikling er skyhøyt, sier juryleder Ohrberg.

Nå gleder hun seg til å samle bransjen til prisfest og moro. -Endelig er vi der at vi kan samle folk og hylle alt det gode arbeidet som norske mediebedrifter har gjort. Selvsagt skulle vi ønsket å samle enda flere, men vi starter men 100 plasser og håper på lettelser i tiltakene. Vi vet at flere redaksjoner nå planlegger egne fester på restauranter på Vulkan med streaming av sendingen, så kanskje vi får til en liten festivalsteming der nede. Det hadde vært veldig gøy! Uansett – vi gleder oss skikkelig til å hylle bransjen, sier Ohrberg.