Artikler

Vis filtrering

12 resultater

Type artikkel
Velg område
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Utlyser ny avtale for kommersiell allmennkringasting på TV

  – Tilgang til seriøse medier og nyhetsformidlere er en viktig forutsetning for et velfungerende demokrati, og slik skal det være framover også, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i en pressemelding. Kulturdepartementet utlyste torsdag muligheten til å søke om å inngå en ny avtale om kommersiell allmennkringkasting på TV for perioden 2024-2029.

 2. Valgfrihet i fibernettet sikrer mediemangfold

  "Nesten 4 av 5 norske husstander får bredbånd gjennom fibernett. Men nesten alle fibernettene har valgt en lukket modell med eksklusivitet for én leverandør av TV og bredbånd, uten valgfrihet. Monopolsituasjonen i fibernettene skader forbrukernes interesser og mediemangfoldet", skriver MBLs adm. dir. Randi S. Øgrey i en kommentar i M24.

 3. MBL gratulerer!

  Vibeke Fürst Haugen tar over den viktige jobben som kringkastingssjef i NRK. – I MBL ser vi frem til å utvikle og styrke samarbeidet for å sikre mediemangfoldet også fremover. Vi håper selvsagt at vår første kvinnelige kringkastingssjef vil bidra til bedre balanse i mediemarkedet og være bevisst på hvor stor NRK som allmennkringkaster er blitt, sier MBLs adm. dir. Randi S. Øgrey.

 4. Varsler forbud mot pengespillreklame på TV

  I går kom Kulturdepartementets lovproposisjon som har som målsetting å endre kringkastingsloven for pengespillreklame på norsk TV.- Dette vil gi like konkurransevilkår, og forhindre at det lønner seg å omgå norsk lov og oppnå fordeler ved å etablere seg i utlandet, sier MBLs adm. dir Randi S. Øgrey.