Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

31 resultater

Type artikkel
Velg område
31 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arrangementer Data-SKUP;

  Data-SKUP tar form

  Programslippet til Data-SKUP er rett om hjørnet. Daglig leder John Bones kan glede seg over at svært mange mediehus har billettordning for alle sine journalister som ønsker å delta.

 2. Nyhet, Arrangementer Data-SKUP;

  Data-SKUP og MBL sammen om akademisk spor

  Også i år er det et samarbeid mellom SKUP, MBL og OsloMet om å utvikle et eget spor for akademia og bransjen under Data-SKUP.

 3. Nyhet, Arrangementer

  MBLs mini-årskonferanse: Er dette den nye normalen?

  Fredag 4. september kl 12.30 er det klart for MBLs digitale mini-årskonferanse. Her følger programmet:

 4. Nyhet, Arrangementer, Ytringsfrihet, Journalistikk, TV

  Press mot den frie pressen er tema på Pressefrihetens dag

  Nok en gang går Norge til topps på den internasjonale pressefrihetsskalaen. Men hvordan står det til med pressefriheten i Europa og verden for øvrig? TV2 Nyhetskanalen tar debatten på Pressefrihetens dag søndag 3. mai kl 10.

 5. Nyhet, Arrangementer medieleder

  Medieleder 2020 avlyst

  6. mai skulle 250 medieledere møtes for å diskutere etikk, mediepolitikk, strategi og teknologi. Slik blir det ikke. Medieleder 2020 blir avlyst, og det blir også Nordiske Mediedager som skulle vært arrangert rett etter Medieleder 2020.

 6. Nyhet, Arrangementer, Journalistikk

  Hvordan blir medieåret 2020?

  MBL inviterte seks kloke hoder til å spå inn i julekula om hvordan neste år vil bli på medieområdet. Svarene kom på løpende bånd i går morges, og her følger de spreke innledningene lett tilgjengelig og inndelt i enkeltbolker.

 7. Nyhet, Arrangementer, Journalistikk

  Call for papers: Hvordan dekker mediene klima og miljø?

  Norsk Mediehistorisk Forening arrangerer sitt årlige fagseminar tirsdag 10. mars 2020. Temaet er medienes dekning av klima- og miljøspørsmål. Interesserte forskere innbys til å melde seg på med alle typer studier av klima- og miljødekningen i ulike medieformer.

 8. Nyhet, Arrangementer, Ytringsfrihet, Journalistikk

  Velkommen til paneldiskusjon om Øst-Europa og medienes tillit

  The Ethical Journalism Network og norsk PEN, inviterer til paneldiskusjon om temaet: 'Challenges to the media in Central Eastern Europe' i Fritt Ord sine lokaler 5. desember kl 18-20.

 9. Nyhet, Arrangementer, Mediekompasset, Ytringsfrihet, Journalistikk Randi S. Øgrey; Veslemøy Rysstad; mediekompasset; nasjonal avisuke; avisuke 44; lokaldemokrati;

  Avisuke 44: Stor nasjonal dugnad fra norske lokalaviser

  Neste uke er 124 lokalaviser med når Mediekompasset drar i gang nasjonal avisuke på 1275 av landets skoler. Avisuka er en nasjonal dugnad for å lære barn og unge om journalistikk og medienes rolle. 75 500 av landets skoleelever på 4., 6., og 9. trinn skal ha norsk redaksjonelt innhold på timeplanen i en hel uke.

 10. Nyhet, Arrangementer

  NRK byr på kurs i programutvikling

  NRKs utviklingsavdeling vil gjerne dele kunnskap med alle norske mediehus som trenger påfyll av innovative grep for programutvikling, spesielt kortvideo, på nett og spesielt mobil.