Artikler

Vis filtrering

71 resultater

Type artikkel
Velg område
71 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. World Expression Forum: -Dette gleder jeg meg til

  – I arbeidet med årets Wexfo har vi vært opptatt av å ta tak i flere av de virkelig vanskelige og aktuelle debattene – og dette blir to dager der vi både kan få ny kunnskap om ytringsfrihet og mediefrihet, men der vi også skal bryne oss med uenighet og diskutere løsninger. Det sier Veslemøy Østrem som har ledet programkomiteen i Wexfo to år på rad.

 2. Pressehistorien møter kunstig intelligens

  Pressemuseet Fjeld Ljoms Venner vil løfte det tradisjonsrike avishuset på Røros fram i nasjonalt og dagsaktuelt lys, gjennom et medieseminar i dagene 10.-11. april. – Vi ønsker å vise fram Nordens eneste bevarte førdigitale avishus, og samtidig sette fokus på hva denne pressehistorien kan lære oss i dag, sier styreleder i Venneforeningen, Jan Erik Øvergård i en pressemelding.

 3. Arbeidslivskurs med MBL

  MBL inviterer alle medlemmer til arbeidslivskurs fra kl. 9.00-12.00 den 18. oktober. Kurset tar for seg en praktisk gjennomgang av problemstillinger ledere og HR-personer møter på, samt endringer i arbeidsmiljøloven.

 4. Lokalavisenes valg 23: Eldreomsorg

  Eldreomsorg er et viktig tema for mange velgere, og vil bare bli viktigere i årene som kommer. Hvor god jobb gjør din kommune for de eldre, og hvordan vil kandidatene håndtere eldrebølgen? Kom på webinar (for journalister) 15. august og få ideer til hvordan du kan sette søkelyset på eldreomsorgen i din kommune.