Artikler

Vis filtrering

150 resultater

Type artikkel
Velg område
150 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Lønnsoppgjøret – dette ble de enige om

  Etter tre dager, og drøyt ni og en halv time på overtid ble det forrige uke enighet mellom Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes Landsforening i årets hovedoppgjør. I årets forhandlinger ble det i tillegg til økonomi (som vi har informert om tidligere) forhandlet om bla. fototillegg, turnusfritak for 55-åringer og kompetanse. Her er hva partene ble enige om.

 2. Enighet i journalistoppgjøret

  (Oslo 19.04 kl. 05.43) Etter tre dager og drøyt ni og en halv time på overtid er det nå enighet mellom Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes Landsforening i årets hovedoppgjør.

 3. NJ og MBL forhandler på overtid

  Tarifforhandlingene mellom Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes Landsforening har pågått siden tirsdag og skulle vært avsluttet innen kl. 20 i kveld. Partene er blitt enige om å fortsette forhandlingene på overtid.

 4. Lønnsstatistikken er klar og viser lønnsvekst innenfor journalistområdet på 6,3 prosent

  MBL utarbeider lønnsstatistikk både for redaksjonelle medarbeidere, funksjonærer og ansatte innenfor grafisk og pakkeri. Tallgrunnlaget er på bransje- og overenskomstnivå og er omforente tall. - Årslønnsveksten er beregnet til 6,3 %. Dette er høyere enn det vi la til grunn under forhandlingene i fjor, der vi hadde en forventet ramme på 5,2 %, sier fagsjef Geir E. Engen i MBL.