Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Medlemsskap og fordeler digitalstipend;

  MBL tilbyr digtalstipend til NxtMedia

  MBL ønsker å stimulere til deltakelse under årets NxtMedia Conferanse 12. november og tildeler stipend på inntil kr 5000,-

 2. Nyhet, Medlemsskap og fordeler

  MBL lanserer lederskole

  MBL lanserer et nytt tilbud for ledere i alle våre medlemsbedrifter. I samarbeid med AFF starter vi nå "MBLs lederskole". Lederskolen skal bestå av korte og effektive lederstøtte-samlinger for ledere i MBLs medlemsbedrifter. Møtene holdes på nett hvor man vil få mulighet til å lære, dele erfaringer, bli inspirert og få svar.

 3. Nyhet, Medlemsskap og fordeler

  Resett-søknad avslås

  -Etter en helhetlig og grundig vurdering er hovedstyret kommet til at det er betydelig tvil knyttet til om Resett oppfyller kravene til en publisistisk virksomhet, slik det redegjøres for i vedtaket. Derfor avslår vi søknaden om medlemskap, sier MBLs styreleder Pål Nedregottten.

 4. Nyhet, Mediepolitikk, Mediepriser, Medlemsskap og fordeler, Journalistikk, TV

  Velkommen til Medieleder 2020 i Bergen 6. mai

  Etikk, politikk, strategi og teknologi er blant temaene på Medieleder 2020 i Bergen 6. mai. Vi lover deg en dagskonferanse som tar de viktigste spørsmålene i bransjen på pulsen, som gir deg konkrete tips og som er enda mer workshopbasert enn før.

 5. Nyhet, Arrangementer, Medlemsskap og fordeler, Utdanning, Journalistikk mentorprogram, mentorprogrammet, medienettverket

  Nå kan du søke om plass i andre kull i Mentorprogrammet

  For ett år siden ble Mentorprogrammet etablert. Programmet er et samarbeid mellom Medienettverket, Forum for kvinner i ledelse og Mediebedriftenes Landsforening (MBL). Nå åpner muligheten til å søke om opptak til andre kull av Mentorprogrammet. Mentorprogrammet går på tvers av mediebransjen og har som mål å styrke kvinners lederskap og karrieremuligheter. En samlet mediebransje støtter opp om Mentorprogrammet og bruker dette bevisst i sitt mangfoldsarbeid.

 6. Nyhet, Medlemsskap og fordeler

  Nye styremedlemmer til STUP og START

  MBLs hovedstyre har valgt Christina Dorthellinger Nygaard (NTB) og Hanne Haugsgjerd (Aller) som nye styremedlemmer i STUP. Einar Hålien (Schibsted) blir nytt varamedlem. Christina Dorthellinger Nygaard er også valgt som nytt styremedlem i styret for Opp/Ut NJ/MBL (START).

 7. Nyhet, Medlemsskap og fordeler

  Eirik Hoff Lysholm ny styreleder i Presseforbundet

  Fra 1. juli trer Eirik Hoff Lysholm inn som ny styreleder i Norsk Presseforbund og Tove Nedreberg blir styrets nestleder.

 8. Nyhet, Medlemsskap og fordeler wan-ifra, Fernando de Yarza Lopez Madrazo

  Ny ledertrio i WAN-IFRA

  Fernando de Yarza Lopez Madrazo er nyvalgt president i World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA) etter møte i generalforsamlingen i Glasgow denne uka.

 9. Nyhet, Medlemsskap og fordeler World Editors Forum, wan-ifra

  Nyvalgt president og visepresident i World Editors Forum

  Warren Fernandez, sjef for Straits Times og SPHs engelske, malaysiske og tamilske publikasjoner i Singapore, ble valgt som den nye presidenten på World Editors Forum på årsmøtet i Glasgow, Skottland den 1. juni.

 10. Nyhet, Arbeidsrett, Medlemsskap og fordeler

  Kurs i lokale forhandlinger 22. mai

  MBLs juridiske avdeling inviterer til kurs i lokale forhandlinger. Kurset vil gi råd om forberedelser og gjennomføring av lokale forhandlinger.