Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Reklame og annonsering, Statistikk og analyse

  Britisk undersøkelse: Kun halvparten av det annonsørene bruker havner hos publisistene

  I en omfattende undersøkelse fra Storbritannia fremkommer at kun halvparten av det annonsørene bruker havner hos publisistene.

 2. Nyhet, Mediepolitikk, Reklame og annonsering ulovlig spillreklame;

  Kulturkomiteen støtter regjeringens forslag om å stoppe utenlandsk spillreklame på TV

  Politikerne i Familie- og kulturkomiteen, unntatt Frp, samlet seg om å støtte regjeringens forslag til endringer i kringkastingsloven sist torsdag.

 3. Nyhet, Mediepriser, Reklame og annonsering

  Fim. Fagutvalget for Influencermarkedsføring vant internasjonal pris

  Selreguleringsordningen Fim. Fagutvalget for Influencermarkedsføring som MBL og ANFO etablerte sammen i har fått utmerkelsen WFA President´s Awards i konkurranse med prosjekter fra 60 andre land. Dette er tredje gang på fire forsøk og fire år at ANFO vinner.

 4. Nyhet, Reklame og annonsering Influencere; Fagutvalg;, FIM; Wenche Jacobsen; Geir Engen;

  Influencermarkedsføring på rett spor

  Fagutvalget for influencermarkedsføring (Fim) som er MBLs og ANFOs selvjustisordning knyttet opp mot å unngå kroppspress og utseendemisnøye, er i full gang med arbeidet.

 5. Nyhet, Reklame og annonsering MBL; ANFO; Mediebyråforeningen; FiM; IRM; influencer; blogg;

  Rapport viser sterkt vekst i bloggmarkedet

  For å øke kunnskapen om størrelse, sammensetning og inntektsstruktur i bloggmarkedet har ANFO, Mediebyråforeningen og MBL bestilt en kartlegging fra IRM. Rapporten konkluderer med at dette markedet er i sterk vekst og er større enn flere av de etablerte annonsekanalene i verdi.

 6. Nyhet, Reklame og annonsering, Statistikk og analyse

  Rapport om innholdsmarkedsføring klar

  Hovedfunnene i en undersøkelse om innholdsmarkedsføring, utført av MBL og ANFO, ble presentert under Mediaforums jubileumskonferanse i høst. Nå foreligger den ferdige rapporten, som er tilgjengelig for MBLs medlemmer.

 7. Nyhet, Reklame og annonsering

  Ny selvreguleringsordning for influencermarkedsføring

  Nå får folk for første gang et sted å henvende seg når de kommer over markedsføringsinnlegg på sosiale medier som kan føre til kroppspress. Mediebedriftenes Landsforening og ANFO (Annonsørforeningen) lanserete Fagutvalget for Influencermarkedsføring i dag. Fagutvalget skal håndtere nye etiske retningslinjer mot kropps- og utseendepress blant barn og unge.

 8. Nyhet, Arrangementer, Reklame og annonsering

  Slik vil vi motvirke uheldig kroppspress i sosiale medier

  Nå får folk for første gang et sted å henvende seg når de kommer over innlegg på sosiale medier som kan føre til kroppspress og utseendemisnøye. Mandag 23. september inviterer MBL og ANFO til lanseringen av Fagutvalget for Influencermarkedsføring. Fagutvalget skal håndtere nye etiske retningslinjer mot kropps- og utseendepress blant barn og unge, som blir presentert under lanseringen.

 9. Nyhet, Reklame og annonsering Influencere; Fagutvalg;

  Nå kommer etiske retningslinjer mot kroppspress

  Mandag 23. september inviterer MBL og ANFO til lanseringen av Fagutvalg for Influencer markedsføring. Fagutvalget skal håndtere nye etiske retningslinjer mot kropps- og utseendepress blant barn og unge, som blir presentert under lanseringen.

 10. Nyhet, Reklame og annonsering nadaexpress

  Ny versjon av NADAexpress

  NADA har lansert ny versjon 4.0 av NADAexpress denne uka. I den nye versjonen er brukergrensesnittet for avsendere totalt forandret fra tidligere. Hensikten er å gjøre NADAexpress enklere og mer effektiv i bruk, og samtidig sørge for et mer tidsmessig utseende.