Artikler

Vis filtrering

40 resultater

Type artikkel
Velg område
40 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Viktig INMA-støtte til den fire presse i Ukraina

  International News Media Association (INMA) går inn som partner i Ukrainian Media Fund med et stipendprogram for å støtte ukrainske utgivere i kjølvannet av krigen med Russland. -Dette er etterspurt og viktig bistand i den fasen ukrainske medier vil møte fremover, sier MBLs adm. dir. Randi. S. Øgrey.

 2. Women in News på Filippinene

  "Educate the women" var Maria Ressas ønske for Filippinene da hun besøkte Pressens hus i desember i fjor. WAN-IFRA har fulgt opp Ressas ønske og gjennomfører "Women In News program" på Filippinene. Prosjektene er støttet av norsk UD.

 3. Stup med flere rekorder

  I fjor ble det arrangert 17 Stup-kurs, mens det tidligere år har vært 5-6 kurs. Deltakerantallet har tidligere år har ligget under 100, mens ca. 300 personer deltok på kurs i Stup-regi i 2021. Den positive trenden fortsetter, og bare denne uka deltar 51 personer på Stup-kurs i Pressens hus. Stup-styret hadde nettopp strategisamling, og ny strategi forventes klar i mai. MBLs Janne Nermo ble også nylig konstituert som daglig leder frem til NJ har lagt kabalen for ny Stup-medarbeider.

 4. "10 ting du bør vite om norsk politikk"

  Overskriften henspiller på videoen med samme navn som er blitt avspilt 1000 timer fra undervisningsressursen dittvalg2021.no. Nettressursen er et samarbeid mellom TV 2 Skole og Mediekompasset/MBL som retter seg mot alle elever fra 5. klassetrinn til og med videregående skole.