Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

29 resultater

Type artikkel
Velg område
29 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Mediepriser

  Mentorprogrammet nominert til internasjonal pris

  Mentorprogrammet er nominert til INMA Global Media Awards. Samarbeidsprosjektet i regi av Medienettverket og MBL kan hente hjem to priser i Paris 28. april. I tillegg Mentorprogrammet er 12 andre norske bidrag på nominasjonslisten.

 2. Nyhet, Mediepolitikk, Mediepriser, Medlemsskap og fordeler, Journalistikk, TV

  Velkommen til Medieleder 2020 i Bergen 6. mai

  Etikk, politikk, strategi og teknologi er blant temaene på Medieleder 2020 i Bergen 6. mai. Vi lover deg en dagskonferanse som tar de viktigste spørsmålene i bransjen på pulsen, som gir deg konkrete tips og som er enda mer workshopbasert enn før.

 3. Nyhet, Mediepriser European Newspaper Award; Fædrelandsvennen; Adresseavisen; Aftenposten; Bergens Tidende; Fanaposten; Hallingdølen; Stavanger Aftenblad; Sunnhordland; Vårt Land;

  Fædrelandsvennen er Europavinner i avisdesign

  I den 21. European Newspaper Award deltok 184 aviser med totalt over 4000 bidrag og Fædrelandsvennen får utmerkelsen European Newspaper of the Year i kategorien lokalavis

 4. Nyhet, Mediepriser, Journalistikk mediepriser

  Påmeldingen til Årets Mediepriser er åpen

  Finn frem det beste ditt mediehus har laget i 2019, og send det inn til Årets mediepriser. I år gjør vi flere endringer i kategoriene, blant annet lanserer vi to nye podcast-kategorier.

 5. Nyhet, Mediepriser Medienettverket - kvinner i ledelse;

  Gratulerer til Årets kvinnelige medieleder og Årets talent!

  Sarah C. J. Willand fra TV2 er i dag kåret til Årets kvinnelige medieleder og Grethe Wiig Samdal fra Bergens Tidende tok prisen for Årets talent. Prisene ble utdelt i VG huset i ettermiddag av Medienettverket – forum for kvinner i ledelse.

 6. Nyhet, Mediepriser Årets talent; Medienettverket;

  Disse kan bli Årets talent

  Grethe Wiig Samdal, Marie Havnen og Karoline Fossland er årets finalister i kåringen av Årets talent. Onsdag denne uka deles prisen ut på høstmøtet til Medienettverket – forum for kvinner i ledelse.

 7. Nyhet, Mediepriser

  Disse kan bli Årets kvinnelige medieleder

  Guri Jortveit, Siv Juvik Tveitnes og Sarah C. J. Willand er årets finalister i kåringen av Årets kvinnelige medieleder. Neste uke deles prisen ut på høstmøtet til Medienettverket – forum for kvinner i ledelse.

 8. Nyhet, Mediepriser SNDS;, Society for News Design Scandinavia; VG; Adresseavisen;

  VG og Adresseavisen til topps i SNDS

  VG, Adresseavisen og danske Politiken gikk til topps i da Society for News Design Scandinavia kåret årets beste i Norden på nyhetsdesign denne uka i København.

 9. Nyhet, Mediepriser

  Amedia til topps i INMA Global Media Awards

  Amedia hentet den gjeve prisen "Best i Europe" mens både Schibsted, Aftenposten, VGTV, VG, Dagbladet og Dagens Næringsliv var på vinnerlisten i INMAs Global Media Awards. I den tøffe konkurransen deltok 165 mediehus fra 34 land.

 10. Nyhet, Mediepriser

  NRK er Årets mediehus

  Årets mediepriser 2018 er i kveld delt ut på Ole Bulls scene i Bergen i regi av Mediebedriftenes Landsforening. NRK er kåret til årets mediehus, GODT er vinneren av Årets Magasin og Årets nyskaping er Aller Media/Scandinavia Online Sol Voice.