Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

35 resultater

Type artikkel
Velg område
35 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Mediepriser mediepriser

  Disse kan bli Årets Mediehus

  De siste nominasjonene til Årets Mediepriser er endelig klare. Budstikka, Aftenposten, TV2 og NRK er alle nominert til Årets Mediehus. Hvem som vinner den gjeve tittelen avsløres fredag 4. september på Den store prisfesten. Se alle nominasjoner her.

 2. Nyhet, Mediepriser inma, globalmediaawards, mediepriser, mentorprogrammet

  Mentorprogrammet vant internasjonal pris

  Mentorprogrammet til MBL og Medienettverket er kåret til årets beste nye prosjekt for å forbedre bedriftskultur i mediebransjen på INMA Global Media Awards. I konkurranse med NZME fra New Zealand, Schibsted i Norge, Expressen i Sverige, Jagran Prakashan i India og South China Morning Post i Hong Kong har samarbeidsprosjektet i Norsk mediebransje gått helt til topps. Mentorprogrammet fikk også andre plass i kategorien "Beste nye prosjekt for å styrke og beholde talent i mediebransjen".

 3. Nyhet, Mediepriser

  Lite treffsikker mediepakke

  Det er bra at regjeringen bevilger 300 millioner i en koronatiltakspakke til mediene. Men pakken er lite treffsikker og gjør at medier med betydelige annonsetap ikke får kompensasjon. Journalistikken blir taperen, og vårt anslag er at kun 37 prosent av mediehusene (aviser) får støtte. -Vårt forslag om en kompensasjon for tapte annonseinntekter, ikke fall i omsetning, ville ivaretatt helheten og gitt større forutsigbarhet, sier adm.dir i MBL Randi S. Øgrey.

 4. Nyhet, Mediepriser Den store journalsitprisen;

  Den store journalistprisen deles ut 6. mai

  Juryen avgjør denne uka hvem som får Den store journalistprisen. Prisutdelingen skjer under konferansen NMD Online 6. mai.

 5. Nyhet, Mediepriser

  Den store prisfesten flyttes til Oslo 4. september

  Det blir prisfest også i år. Årets Mediepriser for 2019 skal deles ut i Oslo på Vulkan Arena fredag 4. september. Nå inviteres bransjen til fest i hovedstaden.

 6. Nyhet, Mediepriser, Reklame og annonsering

  Fim. Fagutvalget for Influencermarkedsføring vant internasjonal pris

  Selreguleringsordningen Fim. Fagutvalget for Influencermarkedsføring som MBL og ANFO etablerte sammen i har fått utmerkelsen WFA President´s Awards i konkurranse med prosjekter fra 60 andre land. Dette er tredje gang på fire forsøk og fire år at ANFO vinner.

 7. Nyhet, Mediepriser

  Mentorprogrammet nominert til internasjonal pris

  Mentorprogrammet er nominert til INMA Global Media Awards. Samarbeidsprosjektet i regi av Medienettverket og MBL kan hente hjem to priser i Paris 28. april. I tillegg Mentorprogrammet er 12 andre norske bidrag på nominasjonslisten.

 8. Nyhet, Mediepolitikk, Mediepriser, Medlemsskap og fordeler, Journalistikk, TV

  Velkommen til Medieleder 2020 i Bergen 6. mai

  Etikk, politikk, strategi og teknologi er blant temaene på Medieleder 2020 i Bergen 6. mai. Vi lover deg en dagskonferanse som tar de viktigste spørsmålene i bransjen på pulsen, som gir deg konkrete tips og som er enda mer workshopbasert enn før.

 9. Nyhet, Mediepriser European Newspaper Award; Fædrelandsvennen; Adresseavisen; Aftenposten; Bergens Tidende; Fanaposten; Hallingdølen; Stavanger Aftenblad; Sunnhordland; Vårt Land;

  Fædrelandsvennen er Europavinner i avisdesign

  I den 21. European Newspaper Award deltok 184 aviser med totalt over 4000 bidrag og Fædrelandsvennen får utmerkelsen European Newspaper of the Year i kategorien lokalavis

 10. Nyhet, Mediepriser, Journalistikk mediepriser

  Påmeldingen til Årets Mediepriser er åpen

  Finn frem det beste ditt mediehus har laget i 2019, og send det inn til Årets mediepriser. I år gjør vi flere endringer i kategoriene, blant annet lanserer vi to nye podcast-kategorier.