Mediepolitikk

MBL arbeider for en best mulig offentlig mediepolitikk. Mediene bør ha rammebetingelser som gir dem et sunt og solid økonomisk fundament for sin virksomhet og gode utviklingsmuligheter.

Medienes rammebetingelser

MBL arbeider for en best mulig offentlig mediepolitikk.

 

Shutterstock.

Mediebransjens samfunnsansvar

MBL arbeider for at alle våre medlemsbedrifter skal vise samfunnsansvar. De fleste medlemmene i MBL er mediebedrifter med et publisistisk ståsted.

Aktuelt om mediepolitikk

  1. Lokalavisen er politikernes førstevalg

    Lokalavisen scorer høyest blant lokalpolitikere for å holde seg oppdatert om det som skjer, og politikerne sier også at lokalavisen er innbyggernes viktigste kilde til informasjon. Dette fremgår av en fersk spørreundersøkelse blant lokalpolitikere og fylkestingspolitikere utført av Norgesbarometeret på oppdrag fra Mediebedriftenes Landsforening.

  2. Oppløftende om moms og implementering av nye EU regler

    - Flere av stortingsrepresentantene varslet at de støtter vårt forslag til plattformnøytralt momsfritak, det gir grunn til optimisme. Det er også oppløftende at vår nye kulturminister sier at hun vil implementere nye EU-regler så fort som mulig og at hun har notert seg behovet for å koordinere mediepolitikk mellom ulike departementer, sier MBLs adm. dir. Randi S. Øgrey etter at Lubna Jaffery deltok i sin første mediepolitiske debatt som minister - sammen med stortingspolitikere fra Høyre, Venstre, SV og SP under Arendalsuka.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt