Mediepolitikk

MBL arbeider for en best mulig offentlig mediepolitikk. Mediene bør ha rammebetingelser som gir dem et sunt og solid økonomisk fundament for sin virksomhet og gode utviklingsmuligheter.

Medienes rammebetingelser

MBL arbeider for en best mulig offentlig mediepolitikk.

 

Shutterstock.

Mediebransjens samfunnsansvar

MBL arbeider for at alle våre medlemsbedrifter skal vise samfunnsansvar. De fleste medlemmene i MBL er mediebedrifter med et publisistisk ståsted.

Aktuelt om mediepolitikk

  1. Forslaget fra skatteutvalgets flertall om å fjerne mva-fritaket – vil få store negative konsekvenser for mediemangfoldet

    Denne advarselen var en gjenganger under et seminar i regi av NHH og SNF i samarbeid med BA-HR, som en del av forskningsprosjektet «Media competition and media policy». Fra mediebransjen innledet både TV 2-sjef Olav Sandnes, Klassekampens ansvarlige redaktør Mari Skurdal, konsernredaktør i Schibsted Norge Einar Hålien og ansvarlig redaktør i Vårt Land Bjørn Kristoffer Bore.

  2. Møte i finansdepartementet

    TV2-sjef Olav Sandnes, Amedia-sjef Anders Opdahl og MBLs Randi S. Øgrey var i møte med statssekretær Erlend Grimstad (SP) i Finansdepartementet sist fredag. Temaet var den overraskende fjerningen av momsfritaket for elektroniske nyhetstjenester som ikke anses som aviser i årets statsbudsjett.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt