Artikler

Vis filtrering

1210 resultater

Type artikkel
Velg område
1210 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Abonnentene vil velge selv

  Flere norske mediehus tilbyr i dag abonnement med ulike kombinasjoner av tjenester. I undersøkelsen "betaling for nyheter" fra MBL sier mer enn en 1 av 4 at de i dag har eller har hatt et abonnement som inkluderer flere nyhets- og aktualitetsprodukter som normalt kjøpe separat. I tillegg har 45 prosent hørt om slike tilbud.

 2. Engasjert skoleungdom besøker Amedia

  – For Amedia er det viktig å vise frem hvilke muligheter som foreligger i konsernet, sier Marie Sundling, som er ansvarlig Employer Branding og HR Partner i Amedia. Nå samarbeider MBLs Mediekompasset og Amedia om å invitere inn elever fra "medier og kommunikasjon-linjen" fra ulike videregående skoler til fagdag.

 3. Færre betaler for nyheter og strømmetjenester

  MBLs undersøkelse "Betaling for nyheter" viser at 43 prosent av den norske befolkningen har fått merkbart strammere økonomi det siste året. Nær halvparten av disse har sagt opp minst ett medieabonnement som følge av dette.

 4. Opptak fra frokostmøte: Kunstig Intelligens og språkmodeller

  Hva er egentlig språkmodeller? Hvordan trenes og utvikles de? Hvilke muligheter kan språkmodeller gi mediebedrifter? Onsdag 22. november dykket vi ned i alle disse spørsmålene i frokostmøte på Pressens hus. På scenen sto både NorwAI, Nasjonal Biblioteket, Media Futures og AI Sweden. I tillegg vil Schibsted fortelle hvordan de jobber med å bygge egne modeller på toppen av AI Swedens GPT-SW3.

 5. Her er Årets medieleder og Årets talent

  Medienettverket kåret onsdag Ingvild Næss, Chief Privacy and Data Trends Officer/Chief Information Officer, Schibsted til Årets kvinnelige medieleder og redaksjonssjef for Live Sport TV2, Ingrid Marie Zeiner ble kåret til Årets Talent.

 6. Siste frist for å søke mentorprogrammet er 17. november

  24. januar 2024 starter vi fjerde kull av mentorprogrammet. Nå er det siste mulighet til å søke om plass. Programmet tar inn 15 deltakere. De som søker, må i dag ha en lederjobb i mediebransjen og har ambisjoner om faglig utvikling og mer ansvar. Mentorprogrammet er nå et tilbud for alle. I kull 4 åpner vi for at menn også kan søke om opptak, og vi oppfordrer spesielt kandidater med flerkulturell kompetanse om å søke.

 7. IRM: Vekst i annonsemarkedet i Q3

  IRMs ferske rapport for annonsemarkedet i tredje kvartal viser at annonsemarkedet har vekst i siste kvartal etter tre kvartaler med stagnasjon. Veksten er på 3,7 % sammenlignet med samme kvartal i fjor. Annonseinvesteringene endte dermed på 6 milliarder kroner i Q3.