Artikler

Vis filtrering

1076 resultater

Type artikkel
Velg område
1076 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Årets Mediepriser - dette er de nominerte

  Hallingdølen, Aftenposten, Adresseavisen, TV 2, NRK og Bergens Tidende kjemper om å bli Årets Mediehus. Over 600 bidrag kom inn til årets konkurranse, og totalt 38 mediehus fra hele landet er blant de nominerte. Hvem som vinner, avsløres på den store prisfesten i Bergen 10. mai. Her er alle de nominerte til Årets mediepriser.

 2. Få med deg Medieleder i Bergen 10. mai

  Når bransjen møtes til medielederkonferanse 10. mai i Bergen fylles programmet med flere godbiter. Hvordan er det å rapportere fra totalitære regimer? Hvordan nå de vi ikke når? Bør medieledere være mer synlige i den offentlige debatten? Hva er greia med AI og hvordan vil det påvirke arbeidsplasser, arbeidsmiljø og journalistikken? Dette er bare noen av overskriftene på sesjoner du får på Medieleder i år. Det blir også mediepolitisk debatt og en god dose med "slik gjør vi det" fra ulike redaksjoner.

 3. Årets mediepriser: over 600 bidrag juryeres

  Juryene er i full gang med å bedømme de 614 bidragene som har kommet inn til årets konkurranse. Den siste måneden har de lest, lyttet og sett seg gjennom bidrag fra mediehus over hele landet. Alle de nominerte offentliggjøres torsdag 30. mars.

 4. Forslaget fra skatteutvalgets flertall om å fjerne mva-fritaket – vil få store negative konsekvenser for mediemangfoldet

  Denne advarselen var en gjenganger under et seminar i regi av NHH og SNF i samarbeid med BA-HR, som en del av forskningsprosjektet «Media competition and media policy». Fra mediebransjen innledet både TV 2-sjef Olav Sandnes, Klassekampens ansvarlige redaktør Mari Skurdal, konsernredaktør i Schibsted Norge Einar Hålien og ansvarlig redaktør i Vårt Land Bjørn Kristoffer Bore.