Artikler

Vis filtrering

995 resultater

Type artikkel
Velg område
995 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Personvernkommisjonen: Vil ansvarliggjøre tech-gigantene

    - Kommisjonen løfter viktige debatter som kan styrke folks digitale personvern. Vi deler kommisjonens bekymring rundt den betydelige innsamlingen og deling av folks personopplysninger til potensielt tusenvis av selskaper som skjer hver eneste dag. Derfor må tech-gigantene ansvarliggjøres for å sikre folks digitale personvern, gjennom sterkere håndheving av regelverket og målretta tiltak, sier Randi S. Øgrey, administrerende direktør i MBL.

  2. Opplagsveksten avtar

    Totalopplaget for norske aviser har økt med 0,8 prosent fra første halvår 2021 til første halvår 2022. Til sammenligning har opplaget i samme periode de tre foregående årene økt med mellom tre og fire prosent. - Veksten vi har sett de siste årene avtar nå. Sammenlignet med utviklingen fra 2020 til 2021 er den heldigitale veksten omtrent halvert, og med økte kostnader for folk flest, går flere mediehus nå en mer usikker tid i møte, sier Randi S. Øgrey adm.dir. i MBL.

  3. Medietall.no - De offisielle topplistene for norske mediehus samlet på ett sted

    Nå samles de offisielle topplistene for mediehusenes digitale flater og papirutgaver på ett sted. -Medietall.no er bransjens egen portal for dokumentasjon til markedet. Det finnes i dag et mangfold av gode webanalyseverktøy, men ofte har disse ulike metoder og definisjoner. På medietall.no er alle data basert på lik metode. Dermed kan også alle titler og plattformer sammenlignes på like vilkår, sier innsikts- og analyseansvarlig i MBL, Bente Håvimb.