"Welcome to the band"– slik bygger du en organisasjonskultur som rocker!

Nyhet, Arrangementer

Publisert

Han har blitt kalt Norges ukjente IT-stjerne, og har hentet inn hundrevis av investeringsmillioner til sitt selskap Forgerock i San Fransisco. Lasse Andersen er Stavangermannen som ville bli rocker, men som endte opp med å rocke IT-verdenen med nyskapende AI-teknologi. 8. mai kommer Lasse til Medieleder i Bergen for å fortelle om hvordan han bygger en organisasjonskultur som rocker.

Rockeren Lasse har ikke bare skapt et suksessfullt selskap i verdensklasse, han har også skapt en organisasjonskultur det lukter svidd av. Nye ansatte ønskes velkommen med «Welcome to the band» og adgangskortet er utformet som et backstage-pass. En gang i året reiser alle ansatte i selskapet på teambulidings tur til Rockefestivaler. Nå kommer han til Bergen for å vise hvordan han bygger organisasjonskultur.

Forgerock arbeider utelukkende med digital identitet, og har laget en plattform for tilgangskontroll, lagring og administrasjon av identiteter.  Lasse ledet Forgerock som administrerende direktør gjennom hele oppstartsfasen, og er fortsatt i i ledelsen som CTO. Selskapet har nå vokst til over 550 ansatte i kontorer rundt om i verden, og har etablert en kundebase på over 800 Global Fortune 5000-selskaper, inkludert Thomson Reuters, GEICO, Philips, BBC, Comcast og Toyota. I tillegg er noen av de største landene i verden avhengig av ForgeRocks identitetsplattform for å beskytte borgere og digitale eiendeler, som støtter godkjenning og autorisasjon for en rekke offentlige tjenester. Lasse er også mentor og coach for Nordic Innovation House sine porteføljeselskaper og rådgiver ved StartupLab.

Meld deg på Medieleder her