Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Medieleder 2020 avlyst

Nyhet, Arrangementer

Publisert

6. mai skulle 250 medieledere møtes for å diskutere etikk, mediepolitikk, strategi og teknologi. Slik blir det ikke. Medieleder 2020 blir avlyst, og det blir også Nordiske Mediedager som skulle vært arrangert rett etter Medieleder 2020.

 -Vi beklager at vi må avlyse vårens viktigste møteplass for medieledere. Heldigvis lot Hotel Norge oss avbestille konferansen uten ekstra kostnader, og ingen av de påmeldte blir belastet noen utgifter, sier Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening (NR) og Randi Øgrey, adm. direktør i Mediebedriftenes Landsforening (MBL).

Medieleder er en felles konferanse som MBL og NR har arrangert sammen siden 2014. Konferansen er en kombinasjon av MBLs årsmøte og NRs vårmøte. Dette skulle vært den sjuende konferansen i rekken. - MBLs årsmøte skulle vært holdt 6.mai på Medieleder, dette lar seg heller ikke gjennomføre. Vi må komme tilbake med en ny dato for årsmøtet, sier Øgrey. Organisasjonene har vurdert å utsette konferansen til høsten, men har kommet til at dette blir vanskelig.

- Vi har andre arrangementer som er planlagt da, så vi velger heller å se fram mot Medieleder 2021 i forbindelse med Nordiske Mediedager i mai neste år. Da lover vi å komme knallsterkt tilbake, avslutter Øgrey og Jensen