Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Stilling ledig: Vi søker en ny analytiker

Nyhet

Publisert

MBL styrker arbeidet med dokumentasjon og søker en analytiker med interesse for både tall og visuelt uttrykk. Dokumentasjon er et kjerneområde for vårt arbeid på vegne av mediebransjen. Vi skal bli enda bedre og søker deg som trives med å få ting gjort både alene og i samarbeid med andre.

Du vil bli en del av et lite, men faglig sterkt og hyggelig miljø og et omfattende nettverk i en viktig bransje hvor utviklingen går fort. Du vil få faglige utfordringer og det praktiske ansvaret for strukturering, systematisering, analyse og visualisering av våre omfattende og unike datasett.

Du har minimum fullført en bachelor-grad. Kanskje har du noe arbeidserfaring, men nyutdannede kan også være aktuelle. Du må kunne krysse av for de fleste av disse punktene:

  • Grunnleggende databasekunnskaper (SQL, gjerne i kombinasjon med erfaring med skybaserte løsninger som Google Cloud, AWS, eller Microsoft Azure)
  • Grunnleggende kunnskap om målemetoder for internettbruk
  • Svært god kunnskap om Excel og Powerpoint
  • Grunnleggende kunnskap om kvantitative undersøkelser
  • Svært god skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • God skriftlig fremstillingsevne på engelsk

Dette er en spennende mulighet til å bli med og videreutvikle sentral dokumentasjon om mediebransjen, og å være med på å bidra til at bransjen kan oppfylle sitt viktige samfunnsoppdrag.

Vi har hyggelige lokaler – som blir enda bedre når vi flytter inn i Pressens hus i februar – hvor du vil finne et sosialt og uformelt arbeidsmiljø med flere andre som jobber med data, innsikt og analyse.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Det er bra om du kan begynne i september.

Søknadsfrist 30. juni. Søknad sendes til britt@mediebedriftene.no

Spørsmål kan rettes til fagsjef Bjørn Wisted (911 36 213) eller administrerende direktør Randi S. Øgrey (911 85 601).