Mari-Marthe Aamold er Årets talent

Nyhet, Mediepriser

Publisert

Mari-Marthe Aamold (t.h.) er Årets talent 2021 og MBLs adm. dir. Randi S. Øgrey stod for utdelingen av prisen på vegne av Medienettverket.

Medienettverket delte i dag ut Årets Talent 2021 og Mari-Marthe Aamold (29) som er daglig leder og økonomidirektør for Schibsteds to største regionaviser på Vestlandet, Bergens Tidende og Aftenbladet gikk til topps.

MBLs adm. dir. Randi S Øgrey stod for overrekkelsen under Medienettverkets høstmøte i Pressens hus.

Mari-Marthe Aamold var nominert sammen med Michelle Bjellmo (33), innholdssjef Adresseavisen Brand Studio og Sofie Gran Aspunvik (32) redaksjonsleder, Utenriksredaksjonen NRK Nyhetsdivisjonen.

Her er juryens begrunnelse:

Mari-Marthe Aamold har forstått at silotenkningens tid er forbi, og at de som lykkes, er de som jobber på tvers av faggrupper og får det beste ut av tverrfaglige team på veien mot målet. På den ene siden har hun en dyp forståelse for langsiktig strategi, og på den andre siden kobler hun den daglige ledelsen mot målet der fremme. Mari-Marthe er meget sterk analytisk og har en unik evne til å omsette komplekse problemstillinger til en forståelig kontekst som det så kan handles etter.

Juryen i Årets Talent 2021 har bestått av:
Christina Dorthellinger Nygaard – NTB
Hege Marie Kallestad – TV 2
Sara Taslimi – NRK
Bjørn Bore – Vårt Land
Heidi Wiggen - Visindi
Guri Jortveit – Arbeidets Rett