MBLs lederskole LIVE: Hvordan tilrettelegge for et godt og inkluderende arbeidsmiljø med tanke på medarbeidernes fysiske og mentale helse

Nyhet

Publisert

8. november kl. 09.00 arrangerer vi MBLs lederskole LIVE på Pressens hus. Denne gangen er temaet: Hvordan vi som arbeidsgivere kan tilrettelegge for et godt og inkluderende arbeidsmiljø med tanke på medarbeidernes fysiske og psykiske helse.

Hvor gode er vi på å tilrettelegge for medarbeidere som sliter med sykdommer vi ikke umiddelbart ser eller som har gått på en smell og står i en vanskelig periode i livet? Mange ganger vil jobben da være et fast holdepunkt som det er viktig å opprettholde som en normalitet. Også denne gangen har vi med oss organisasjonspsykolog Elisabeth Østrem som vil gi oss en faglig inngang til temaet, i tillegg vil Lilly Ann Elvestad, generalsekretær i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) holde et innlegg. Vi samler også fire medieledere til en toppledersamtale om temaet etter den faglige innledningen. Meld deg på her enten du ønsker å delta fysisk på Pressens hus eller digitalt.

Velkommen til MBLs lederskole LIVE. Påmeldingslink