Til medieledere i Stor-Oslo

Nyhet

Publisert

MOA inviterer til åpent møte i Pressens hus 19. oktober Foto: Håkon Mosvold.

Mediebedriftene i Oslo og Akershus (MOA) inviterer til åpent seminar og årsmøte i Pressens hus tirsdag 19. oktober kl 15-16.30 med etterfølgende middag.

Program:

  • Vil du vite hvordan det er å starte opp og konkurrere om å vinne avisleserne i hovedstaden, alt på ett år? Møt sjefredaktør Magne Storedal i Avisa Oslo. Han deler både suksesshistorier og utfordringer på veien med Avisa Oslo.
  • Følg politiets arbeid uten politiradioen. Politiet har lenge brukt Twitter som sin informasjonskanal mot presse og publikum, men mye havner aldri på Twitter. Det kan det snart bli slutt på hvis pilotprosjektet i Oslo med politinyheter med NTB som distributør sprer seg til hele landet. Møt politiet, hør om hvordan den nye løsningen ser ut og ikke minst får vite mer om hvordan dette kan hjelpe pressen i sitt viktige samfunnsoppdrag. 

MOA vil på årsmøtet forslå navneendring til Mediebedriftene Stor-Oslo og foreta valg av nytt styre. Alle MBLs medlemmer i Oslo og tidligere Akershus er velkomne. Møtet foregår i Pressens hus, Skippergata 24 i Oslo (møterom Ytring).

Meld deg på her