TV Vest hentet hjem to priser på lokal-TV konferansen til MBL

Nyhet, Mediepriser

Publisert

Bildet til venstre: Ørjan Hennes, daglig leder i TV Vest mottok prisen for Beste reklame av MBLs Geir Engen. Til høyre Marthe Kindervaag fra TV Vest, som er årets programleder i lokal-TV i 2021.

MBL arrangerte to dagers lokal-TV konferanse i Haugesund i helgen og delte ut priser for «Beste reklame» og «Beste programleder». TV-Vest vant i begge kategorier og Marthe Kindervaag vant prisen i kategorien beste programleder.

Priser lokal-TV 2021

Juryen har bestått av Trine Ohrberg (MBL), Janniche Engan (DN) for begge kategoriene og Reidun Nybø (NR) satt i juryen for Beste Programleder mens Jan Morten Drange, ANFO satt i juryen for Beste reklame. Juryen uttaler følgende:

Beste reklame

Vinner "Peiskongen" – Godt produsert, med en umiddelbar gjenkjennelse til en av de siste års største TV-serier. Her er det både humor og varme, fortalt med gode bilder og bra regi. Bravo!

Beste programleder

Årets programleder er varm, lun, har god energi og gir av seg selv. Med glimt i øyet og en naturlig væremåte møter hun både gjester og publikum med respekt og nysgjerrighet. Hun er troverdig, trygg og er et klart programledertalent. Hun viser en allsidighet i sin rolle og sprer naturlig glede. Gratulerer til Marthe Kindervaag som årets programleder i lokal-TV i 2021.