Samlet vekst for norske nettsteder

Publisert

Innsikts- og analyseansvarlig i MBL Bente Håvimb.

I dag er digitale persontall for Q1 2023 publisert på Medietall.no

Du finner de ferske topplistene her.

Norske nettsteder hadde en god start på året. Den totale digitale dekningen øker med 2,9 prosent siden første kvartal i 2022. Med en samlet digital dekning på 1 947 000 personer er VG Norges største redaksjonelle nettsted. Deretter følger NRK med 1 529 000, Dagbladet med 1 348 000 personer og TV 2 med 1 103 000 personer.

Medietall.no er portalen for offisiell bransjestatistikk fra MBL. Her publiseres persondekning for alle plattformer, samkjøringer og totaldekning for mediehus på tvers av papir og digital. Persontallene oppdateres hvert kvartal. Dekningstallene er også knyttet til planleggingsverktøyet Kantar Online, hvor det er mulig å gjøre kjøringer på dobbeltdekning, målgruppedata og et stort utvalg rapporter. I tillegg offentliggjør MBL ukentlig tekniske trafikktall, inklusive lister for forsidetrafikk, på Medietall.no.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan hente innsikt fra Medietall.no? MBL tilbyr kurs og webinar etter avtale. Ta kontakt med bente@mediebedriftene.no for mer informasjon