NHO Forsikring

Det nye forsikringstilbudet til MBLs medlemmer er meglerrådgivning ved innkjøp av forsikringer. Bedriftene får hjelp til å hente inn konkurransedyktige tilbud på alle bedriftens forsikringer. NHO Forsikring kan skaffe bedre forsikringsdekninger til en vesentlig lavere pris. I snitt har medlemsbedrifter i NHO spart 20% på forsikringskostnadene ved å velge NHO Forsikring. NHO Forsikring forhandler pris og vilkår på forsikringene hvert år fremover.

NHO Forsikring tilbyr personforsikringer, styreansvarsforsikring, skadeforsikring og motorforsikring til NHOs medlemsbedrifter til veldig gode betingelser. NHO har på vegne av mange tusen bedrifter fremforhandlet en avtale. Det er dette som gjør den ekstra gunstig.

Mange av medlemsbedriftene har personforsikringer for sine ansatte i Storebrand i dag og ved å flytte til NHO Forsikring og fortsatt være i Storebrand, ser vi bedrifter som sparer 30- 40% på disse forsikringene.

NHO Forsikring trenger informasjon om nåværende forsikringsordning for å hente inn et slikt tilbud, men når vi har dette går det veldig raskt.

Forsikringen tilpasses virksomhetens behov og er enkel å administrere. 80 % av bedriftene som får tilbud av NHO Forsikring velger å bruke medlemsfordelen, og sparer i snitt 20 %.

Fire gode grunner til å velge NHO Forsikring

Veldig gode betingelser
Vi har forhandlet på vegne av rundt 420.000 årsverk i medlemsbedriftene. Det betydelige innkjøpsvolumet gir veldig gode betingelser.
Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende
Alle forsikringer samlet på ett sted. Enkel styring fra Min side. Ta kontakt, vi kan hjelpe deg å flytte forsikringene.
Profesjonell rådgivning
Vi benytter forsikringsmegleren Norwegian Broker for etablering og drift av innkjøpsordningen. Eksperter betjener MBLs medlemsbedrifter ved kjøp av forsikring, spørsmål og ved skadeoppgjør.
Skreddersydd din bedrift
Vi tilbyr forsikringsprodukter innen kategoriene person, skade og motor. Vår omfattende bransjekompetanse sikrer deg forsikringsvilkår som er spesielt tilpasset din bedrift.