Hannah Storm ny direktør i Ethical Journalism Network

Publisert

Jeg tror aldri det har vært en viktigere tid for å fremme etikken i journalistikken, sier Hannah Storm som tiltrer som CEO i Ethical Journalism Network (ETJ).

Ethical Journalism Network (ETJ) har utnevnt Hannah Storm som sin nye administrerende direktør.

ETJ er en allianse av journalister, redaktører og utgivere som har som mål å styrke journalistikken rundt om i verden. MBL er aktivt med i organisasjonen.

Hannah Storm er for tiden direktør for International News Safety Institute (INSI) og vil tre inn i rollen i EJN 15. april 2019 og uttaler følgende i organisasjonens pressemelding:

-Jeg har lenge beundret den store innsatsen til det ETJ, og etter å ha jobbet i mange år innen journalistikksikkerhet, setter jeg pris på det faktum at mediesikkerhet og etikk ofte går hånd i hånd. Rundt om i verden arbeider mange av våre kolleger i stadig vanskeligere klima; offentlighet preget av propaganda, de undergraves av offisielle myndigheter, og utfordres av hatespråk og feilinformasjon. Journalistikken står overfor en tillitskrise og en kamp for sannhet. Jeg tror aldri det har vært en viktigere tid for å fremme etikken i journalistikken, sier Hannah Storm.

Ethical Journalism Network (ETJ)