MBL lanserer lederskole

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

MBL lanserer et nytt tilbud for ledere i alle våre medlemsbedrifter. I samarbeid med AFF starter vi nå "MBLs lederskole". Lederskolen skal bestå av korte og effektive lederstøtte-samlinger for ledere i MBLs medlemsbedrifter. Møtene holdes på nett hvor man vil få mulighet til å lære, dele erfaringer, bli inspirert og få svar.

Samlingene er lagt opp med toppledersamtale med to toppledere i samtale med MBLs direktør Randi S. Øgrey, innlegg fra organisasjonspsykolog Elisabeth Østrem (som også er faglig leder for Mentorprogrammet) og en halv times «etterprat» for debrief mellom deltakerne.

Første samling er satt til torsdag 29. oktober fra 12.30-14.00 og har temaet "Hvordan ta vare på dine ansatte?"

Samlingen tar for seg hvordan vi som ledere kan ta vare på de ansatte i tiden framover når hjemmekontorhverdagen ser ut til å fortsette.

Lurer du på…

  • Hvordan ta vare på medarbeidere som har trådt til i krisetid, men nå begynner å bli slitne?
  • Hvordan ta vare på deg selv så du kan bidra med retning, mening og utvikling i jobben din?
  • Hvordan kan mediebedriften din håndtere denne krisa og tilpasse seg til nye muligheter raskt nok?

I topplederdialogen snakker Gard Steiro (VG) og Tove Nedreberg (Adressa) med Randi Øgrey (MBL) om hva de gjør for å passe på at de menneskelige ressursene ivaretas. Deretter snakker organisasjonspsykolog Elisabeth Østrem (AFF) om hva du kan gjøre, hvorfor og hvordan, for å møte medarbeidernes behov for ledelse i denne fasen, med fokus på det du kan gjøre i hverdagen. I den siste halvtimen lager vi en arena for å dele erfaringer, få tips, stille spørsmål til fagpersonene i MBL eller organisasjonspsykologen.

Alle spørsmål vil vi besvare så godt vi kan og vil bli delt i etterkant med alle påmeldte.

Vi ønsker at dette skal passe akkurat for deg, så vi skreddersyr innholdet for de to siste samlingene når vi har hørt hva du er opptatt av.

Ønsker du å delta på møtet; meld deg på her, så vil du få tilsendt en zoomlenke og innkalling i kalenderen.