Artikler

Vis filtrering

60 resultater

Type artikkel
Velg område
60 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. WAN-IFRAs nye program for lokale nyhetsmedier

  Det første internasjonale nettverket for lokale nyhetsmedier er  igangsatt av WAN-IFRA denne våren. Nå inviteres interesserte til å melde sin interesse.-Vi adresserer konkrete journalistiske og kommersielle produkter og tjenester for å inspirere ansatte i lokale nyhetsmedier over hele verden, sier Niklas Jonason, som er en av driverne bak programmet.

 2. Her er nye MBLs hovedstyre

  Både styreleder Siv Juvik Tveitnes og nestleder Per Magne Tveiten er begge gjenvalgt etter dagens årsmøte i Mediebedriftenes Landsforening. I tillegg er flere nye representanter fra både konsern og frittstående mediehus valgt inn i hovedstyret.

 3. Ny president i WAN-IFRA

  Ladina Hemigartner er nyvalgt president i WAN-IFRA etter spanske Fernando de Yarza Lopez-Madrazo. Heimgartner ble valgt i dag på verdenskongressen i København og hun er til daglig CEO i Ringier Media Schwitzerland.

 4. Åpner for nytt kull av Mentorprogrammet

  Mentorprogrammet i regi av Medienettverket og MBL er et av det største samarbeidsprosjektene i norsk mediebransje. Etter de planlagte tre kullene i prosjektet, har man nå sikret finansiering for et kull nummer fire. -Vi er veldig glade for at alle konsernene bidrar til å fortsette dette programmet. Vi vet at prosjektet har hatt stor betydning for rekruttering av ledere i mediebransjen, og nå ser vi frem til å ønske nye talenter velkommen, sier Trine Ohrberg, ansvarlig for mentorprogrammet i MBL.