Mediebedriftene Stor-Oslo inviterer til årsmøte og middag

Publisert

Styreleder Gøril Huse har invitert Thor Gjermund Eriksen til møtet for å snakke om temaet «Dette har jeg tenkt om norsk medieutvikling de siste 15 årene". Foto: Norsk Tipping/Klar Tale/Sjømagasinet.

22. mars er det duket for både faglig påfyll, mingling med kolleger på tvers av mediehus og erfaringsbasert innlegg om mediebransjens både fortid og framtid. Mediebedriftene Stor-Oslo inviterer til årsmøte og middag, og som gjest kommer Thor Gjermund Eriksen.

Etter år som toppleder i institusjoner i norsk mediebransje, er han nå administrerende direktør i Norsk Tipping. Nå vil han, på oppfordring, kanskje dele noe han har brent inne med de siste årene som medieleder: «Dette har jeg tenkt om norsk medieutvikling de siste 15 årene».

Årsmøtet skjer onsdag 22. mars kl 16.00 på Sjømagasinet, Tjuvholmen i Oslo. Sakspapirer vil bli ettersendt. Den faglige samtalen og innlegget med Eriksen skjer etter det formelle årsmøtet. Det kan også komme annet faglig innhold. Ikke gå glipp av dette! Håper vi sees!

Meld deg på her

(Mulig å velge bare møte eller møte med middag. *For ikke-medlemmer kan det bli en egenandel for middagen).

For styret, Gøril Huse (leder)