Pål Nedregotten er tildelt avisgutten

Publisert

Pål Nedregotten mottok Avisgutten under MBLs årsmøte. Foto: Caroline Roka.

Tidligere leder av MBLs hovedstyre Pål Nedregotten mottok Avisgutten under MBLs årsmøte i dag. Avisgutten er MBLs fremste utmerkelse og deles ut til personer som har gjort en innsats for MBL og bransjen over tid.

-Pål og jeg har fulgt hverandre i MBL sitt styre i mange år, sa MBLs styreleder Siv Juvik Tveitnes ved overrekkelsen. -Han har bidratt stort til å løfte kompetansen om viktigheten av data, hvordan vi skal forstå privacy regelverket, og trusselen fra teknologi-gigantene i vår egen bransje, han har tilbragt utallige timer med politikere og viktige politiske organer for å lære dem opp i disse store problemstillingene vi står i. I tillegg har han vært en stemme våre nordiske bransjevenner har lyttet til, sa Juvik Tveitnes.

Pål Nedregotten ble innvalgt i MBLs hovedstyre i 2015, trådte til som nestleder i 2019 og har vært MBLs styreleder siden 2020. Han har bidratt både i tariffarbeidet, representert MBL i NHOs representantskap og vært MBLs representant i styret til World Association of News Publishers (WAN-IFRA).

Nedregotten var konserndirektør for teknologi og utvikling i Amedia da han satt i MBL-styret og trådte ut av styret da han ble ansatt som teknologidirektør i NRK i mars i år.