WAN-IFRAs nye program for lokale nyhetsmedier

Publisert

Skjermbildet er fra siste webinar i Innovation Local. Øverst fra venstre: Lena Kvist, leder for undersøkende journalistikk i Borås Tidning, Cecilia Campbell og Niklas Jonason som leder WAN-IFRA satsingen for lokale medier.

Det første internasjonale nettverket for lokale nyhetsmedier er  igangsatt av WAN-IFRA denne våren. Nå inviteres interesserte til å melde sin interesse.-Vi adresserer konkrete journalistiske og kommersielle produkter og tjenester for å inspirere ansatte i lokale nyhetsmedier over hele verden, sier Niklas Jonason, som er en av driverne bak programmet.

Det er mulig å registrere seg gratis HER

WAN-IFRA har foreløpig arrangert tre webinarer og det har hittil gitt 130 registrerte utgivere fra 50 land. I høst blir det flere webinarer og de vil foregår annenhver onsdag, i tillegg til andre arrangementer som gir mer og fordypning.

Bak programmet "Innovate Local" står verdensorganisasjonen WAN-IFRA (www.wan-ifra.org) og to svensker med lang erfaring:

– Cecilia Campbell er en journalist med 25 års erfaring i digital transformasjon i nyhetsmedier i Sverige og Storbritannia.

– Niklas Jonason har lang erfaring ikke bare fra å ha jobbet med svenske nyhetsmedier i mange år, men også internasjonalt

I tillegg bidrar Martin Fröhlich som er "Director of the Digital Revenue Network" i WAN-IFRA og har 25 års erfaring fra lokale og regionale aviser i ulike redaksjonelle lederroller

Se webinaret: Creating powerful journalism: How Borås Tidning’s investigative team builds community connections