Best i Europa

Redaktør Thomas Bruvik har tatt Kvinnheringen til nye høyder. I helgen gikk avisen til topps i European Newspaper Award og er kåret til Europas beste lokalavis i konkurranse med 196 aviser fra 26 land.

- Prisen henger svært høyt, men Kvinnheringen er en lokalavis som stadig utmerker seg med nyskapning også i norske bransjekonkurranser, sier adm. dir Randi S. Øgrey i en kommentar. – Listen over norske bidrag og medier som premieres i andre kategorier i år er både lang og til å bli stolt av, sier hun.
 
Norske vinnere 
Følgende norske aviser premieres i European Newspaper Award 2015 : Trønder Avisa, Morgenbladet, Bergens Tidende,  Stavanger Aftenblad, Vårt Land, Bergens Tidende, Hallingdølen, Fanaposten, Sandefjords Blad, Adresseavisen, Hordaland, og Sunnhordaland.
Premieutdelingen vil foregå i Wien på European Newspaper Congress i mai 2016.
 
For to år siden trakk Hallingdølen det lengste strået og ble kåret til Europas beste lokalavis. Både Bygdanytt og avisen Hordaland har gått til topps i denne kategorien tidligere, mens Bergens Tidende tidligere har oppnådd å bli kåret til Europas beste regionalavis.
 
 
(Bildet er fra utdelingen av Årets mediepriser i mai 2015. Thomas Bruvik til venstre)