Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Påmeldingen til Årets Mediepriser er åpen

Nyhet, Mediepriser, Journalistikk

Publisert

NRK stakk av med prisen for Årets Mediehus i 2018

Finn frem det beste ditt mediehus har laget i 2019, og send det inn til Årets mediepriser. I år gjør vi flere endringer i kategoriene, blant annet lanserer vi to nye podcast-kategorier.

Mediebedriftenes Landsforening inviterer alle norske medier og mediehus til å delta i den store konkurransen om Norges gjeveste mediepriser. Alle nominerte blir invitert til å delta på den store prisfesten i forbindelse med Nordiske Mediedager 6. mai 2020.

-Vi gjør flere endringer i årets konkurranse. Kategoriene «årets spesialmagasin» forsvinner og kategorien «årets featuresak» gjøres om til kategorien «årets lokale historie». I år gjenoppliver kategorien «årets reportasje for web-TV», og lanserer to nye podcast-kategorier «Årets aktualitetspodkast» og «årets underholdningspodkast», sier juryleder Trine Ohrberg i MBL.

Featuresaker fra de største mediene har de siste årene vært sendt inn både på papir i featureklassen og digitalt i årets digitale historie, disse sakene skal nå konkurrere kun i årets digitale historie.

De fleste bidrag kan nå sendes inn enten på papir eller digitalt, det er kun årets avisforside, årets magasinfoto og årets cover som må sendes inn på papir. De øvrige kategoriene kan man velge hvordan man sender inn. Filene til bidragene lastes opp i det elektroniske påmeldingsskjemaet.

Siste frist for innsendelse er 1. februar 2020.

Her er alle kategoriene:

Årets avisforside

Årets cover (ukepresse)

Årets lokale nyhetsdekning

Årets nasjonale nyhetsdekning

Årets lokale sportsdekning

Årets nasjonale sportsdekning

Årets magasinfoto

Årets inspirasjonssak

Årets lokale nyhetsnettsted

Årets nasjonale nyhetsnettsted

Årets nisjenettsted

Årets redaksjonelle event

Årets digitale historie

Årets lokale historie

Årets programserie (WEB-TV)

Årets reportasje (levende bilder)

Årets aktualitetspodcast

Årets underholdningspodcast

Årets nyskapning

Årets magasin (digitalt og papir)

Årets mediehus (digitalt og papir)