Artikler

Vis filtrering

403 resultater

Type artikkel
Velg område
403 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Lokalavisen er politikernes førstevalg

    Lokalavisen scorer høyest blant lokalpolitikere for å holde seg oppdatert om det som skjer, og politikerne sier også at lokalavisen er innbyggernes viktigste kilde til informasjon. Dette fremgår av en fersk spørreundersøkelse blant lokalpolitikere og fylkestingspolitikere utført av Norgesbarometeret på oppdrag fra Mediebedriftenes Landsforening.

  2. Oppløftende om moms og implementering av nye EU regler

    - Flere av stortingsrepresentantene varslet at de støtter vårt forslag til plattformnøytralt momsfritak, det gir grunn til optimisme. Det er også oppløftende at vår nye kulturminister sier at hun vil implementere nye EU-regler så fort som mulig og at hun har notert seg behovet for å koordinere mediepolitikk mellom ulike departementer, sier MBLs adm. dir. Randi S. Øgrey etter at Lubna Jaffery deltok i sin første mediepolitiske debatt som minister - sammen med stortingspolitikere fra Høyre, Venstre, SV og SP under Arendalsuka.

  3. Moms på det frie ord

    Djerve politikere i kombinasjon med bergensk selvtillit og lidenskap har lagt grunnlaget for både allmennkringkasteren TV 2 og en verdensledende medieklynge i Bergen. Nå er rammebetingelsene radikalt endret. Det er dramatisk og vil få store konsekvenser.