Artikler

Vis filtrering

45 resultater

Type artikkel
Velg område
45 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Frokostmøte: Ytringsfrihet i arbeidslivet?

  Ytringsfrihetskommisjonen har lagt fram sin rapport – og konkluderer med at ytringsfriheten i arbeidslivet ofte svikter. Har kommisjonen rett – og hvor ille står det til? Tar myndighetene og partene i arbeidslivet ansvar for å sikre arbeidstakeres ytringsfrihet? Og hvordan står det til med ytringsfriheten i mediebransjen? Fredag 3. februar er det klart for debatt rundt spørsmålene i Pressens hus.

 2. Viktig INMA-støtte til den fire presse i Ukraina

  International News Media Association (INMA) går inn som partner i Ukrainian Media Fund med et stipendprogram for å støtte ukrainske utgivere i kjølvannet av krigen med Russland. -Dette er etterspurt og viktig bistand i den fasen ukrainske medier vil møte fremover, sier MBLs adm. dir. Randi. S. Øgrey.

 3. Pressefriheten må vernes som best når den trues som mest

  For femte gang er Norge på toppen i rangeringen av verdens mest pressefrie land i pressefrihetsindeksen til Reporters Without Borders. Indeksen ble presentert på Pressefrihetens dag og viser svært store utfordringer internasjonalt mens våre naboland Danmark, Sverige og Finland følger på plassene rett etter Norge.

 4. Betydelige beløp til innsamlingsaksjonen for Ukrainas og Russlands frie presse

  Det nordiske initiativet for å sikre at ukrainske og russiske medier og journalister i krigssonen kan fortsette å gi nyheter og rapporter skyter fart. Nå bidrar TV 2 med en halv million kroner og NHST Media Group 250 000 kroner. Summene fordeles likt mellom Ukraine Media Fund (Fundacja Gazety Wyborczej), og WAN-IFRA som begge jobber for å opprettholde den ukrainske dekningen av krigen gjennom å skaffe nødvendig utstyr og annen bistand.