Artikler

Vis filtrering

48 resultater

Type artikkel
Velg område
48 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Norge topper pressefrihetsindeksen i en verden hvor pressefriheten går feil vei

  For syvende gang på rad befinner Norge seg på toppen av pressefrihetsindeksen til Reporters Witout Boarders. – Selv om vi kan glede oss over plasseringen vet vi at det forplikter og at det knapt har vært viktigere å jobbe aktivt for å sikre pressefrihet. Situasjonen i Ukraina som er kommet så tett innpå oss som bor i Europa viser hvordan pressefriheten trues, sier MBLs adm. dir. Randi S. Øgrey.

 2. Frokostmøte: Ytringsfrihet i arbeidslivet?

  Ytringsfrihetskommisjonen har lagt fram sin rapport – og konkluderer med at ytringsfriheten i arbeidslivet ofte svikter. Har kommisjonen rett – og hvor ille står det til? Tar myndighetene og partene i arbeidslivet ansvar for å sikre arbeidstakeres ytringsfrihet? Og hvordan står det til med ytringsfriheten i mediebransjen? Fredag 3. februar er det klart for debatt rundt spørsmålene i Pressens hus.

 3. Viktig INMA-støtte til den fire presse i Ukraina

  International News Media Association (INMA) går inn som partner i Ukrainian Media Fund med et stipendprogram for å støtte ukrainske utgivere i kjølvannet av krigen med Russland. -Dette er etterspurt og viktig bistand i den fasen ukrainske medier vil møte fremover, sier MBLs adm. dir. Randi. S. Øgrey.

 4. Pressefriheten må vernes som best når den trues som mest

  For femte gang er Norge på toppen i rangeringen av verdens mest pressefrie land i pressefrihetsindeksen til Reporters Without Borders. Indeksen ble presentert på Pressefrihetens dag og viser svært store utfordringer internasjonalt mens våre naboland Danmark, Sverige og Finland følger på plassene rett etter Norge.