Mediebedriftenes Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

660 resultater

Type artikkel
Velg område
660 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet #takkfortilliten;

  Det er viktigere enn noen gang: #takkfortilliten

  Norske journalister jobber for at du skal vite hva som skjer, forstå hvorfor det skjer og være forberedt på hva som skjer videre. Hver eneste dag tas avgjørelser som får store konsekvenser for deg og ditt liv. I dag går startskuddet for en landsomfattende kampanje med en takk til alle dere som bidrar, slik at vi kan fortsette å gjøre jobben vår. Takk til dere som åpner opp og deler informasjon. Takk for tips og for sterke meninger. Takk til deg som abonnerer. Det er viktigere enn noen gang.

 2. Nyhet, Mediepriser

  Den store prisfesten flyttes til Oslo 4. september

  Det blir prisfest også i år. Årets Mediepriser for 2019 skal deles ut i Oslo på Vulkan Arena fredag 4. september. Nå inviteres bransjen til fest i hovedstaden.

 3. Nyhet, Mediepolitikk

  Stortinget ber om kompensasjonsordning for mediene

  -Vi er glad for at Stortinget ber regjeringen om eget tiltak for mediene. Mediene står i en svært krevende situasjon. Dette er en avklaring vi trengte nå. Det er viktig at ordningen raskt kommer på plass slik at mediehusene kan gjøre jobben både under krisen og etterpå, sier Randi S. Øgrey, adm. dir. i Mediebedriftenes Landsforening.

 4. Nyhet, Mediepriser, Reklame og annonsering

  Fim. Fagutvalget for Influencermarkedsføring vant internasjonal pris

  Selreguleringsordningen Fim. Fagutvalget for Influencermarkedsføring som MBL og ANFO etablerte sammen i har fått utmerkelsen WFA President´s Awards i konkurranse med prosjekter fra 60 andre land. Dette er tredje gang på fire forsøk og fire år at ANFO vinner.

 5. Nyhet, Mediepolitikk

  Demokratiets infrastruktur på vaklende føtter

  Aldri har behovet for faktabasert informasjon vært større, aldri har mediene hatt større etterspørsel og aldri har det vært tøffere å holde det gående. Medieøkonomien består av to ben– ett er abonnementsinntekter og det andre benet er annonseinntektene som forsvant over natten med koronakrisen. Selv solide mediehus, med over hundre år på baken, kan begynne å vakle dersom det ikke kommer tiltak raskt.

 6. Nyhet, Mediepolitikk

  'Kontantstøtteordningen' vil ikke hjelpe mediene

  Regjeringen lanserte i går kriteriene for å omfattes av den såkalte 'kontantstøtteordningen' for bedrifter som opplever stor omsetningssvikt. -Mediebedrifter er i utgangspunktet omfattet av ordningen, men den treffer dårlig, sier MBLs adm dir Randi S. Øgrey

 7. Nyhet

  Opprop fra 30 ordførere i Trøndelag: Vi trenger mediene mer enn noen gang

  Ordførerne i Trøndelag er svært bekymret for våre lokale og regionale mediehus. Det er dramatikk for avisene og nærradioer nå, annonseinntektene har falt dramatisk, og de permitterer nå kraftig. Vi vet alle hvor viktige lokalavisene og media generelt er for lokaldemokratiet. De må ikke dø fra oss nå de nærmeste månedene. Vi trenger de mer enn noen gang, skriver 30 trønderordførere i et opprop til Stortinget.

 8. Nyhet NCE Media; medieklyngen; Media city; innovasjon; teknologi; Anne Jacobsen;, Excel in Cluster Excellence»

  Gull til medieklyngen i Bergen

  Medieklyngen i Bergen (NCE Media) har tatt steget opp i den høyeste ligaen i Europa: The ECEI GOLD Label «Excel in Cluster Excellence».

 9. Nyhet, Journalistikk

  Prioritering av innsynskrav fra mediene

  Norge er i en krevende situasjon og behovet for faktabasert informasjon til samfunnet har aldri vært større enn nå. I situasjonen med koronautbruddet har redaktørstyrte medier en særlig viktig rolle i å drive kritisk journalistikk og å informere befolkningen fortløpende. Medienes ansvar er forankret både i Grunnloven § 100 og EMK artikkel 10, skriver lederen av NPs offentlighetsutvalg og Norsk Presseforbunds generalsekretær Elin Floberghagen i en pressemelding.

 10. Nyhet, TV lokalkringkastere, Lokal TV; Medietilsynet;

  Lokal TV får midler fra Medietilsynet

  Tildelingene til lokalkringkastingsaktører ble kjent i dag og blant disse er det flere spennende prosjekter fra MBLs medlemmer: